Emotioneel werk

Ik ben net terug van een 4 daags mannenfestival.

Het was mijn eerste deelname, mijn intuïtie zei een paar maanden geleden dat dat 'the place to be' was voor mij. Ik schreef me dan ook direct in!
Door de C-maatregelen dreigde een afgelasting maar dat was buiten de vindingrijkheid van het kernteam gerekend. In licht aangepaste vorm zijn zij er dan toch in geslaagd om dit gebeuren op een veilige manier te laten doorgaan, waarvoor diep respect!
Maar ik was gegaan voor mezelf, ik was al een tijdje aan het worstelen met vastzittend verdriet dat nu wel eens mocht opgekuist worden. Zeker in deze tijd want verdriet zet zich vast in de longen en laat dat nu net de favoriete biotoop zijn van het C-virus! Dus was opruimen meer dan nuttig, niet alleen om niet bij het minste getriggerd te worden en een krop in de keel te krijgen maar ook om mijn longen te versterken om een aanval van C19 af te kunnen weren.
Als voorbereiding nam ik elemie, eyebright en alfalfa Emocons. Deze weken het verborgen verdriet en de smart los en maken het hart vrij. 
Dit resulteerde in een intens diepe ervaring bij een workshop met opstellingen die ik de tweede dag meedeed. Gelukkig was er een team healers aanwezig die mij daarna konden opvangen. 
Ik heb alles kunnen geven, verdriet en smart kunnen losweken, daarna alles kunnen gronden en de keelchakra nog eens goed opengezet.
Maar dan komt de nazorg want dit doet wel iets met een mens. Mijn lichaam moet hier wel van bekomen. Ik neem nog de rest op van de elemie en de alfalfa ter ondersteuning en daarbij ook kruiden voor mijn longen en mijn weerstand te ondersteunen want een herstellend lichaam kan ook nog een gemakkelijke prooi voor C19 zijn.
Ik doe dit met tomilho, Brazil flower, propoplus, saritaria, roxo en uva di mato.
Niet dat ik echt bang ben maar ik wil het lot ook niet uitdagen. 
Het is een respectvolle manier om om te gaan met de situatie naar mezelf toe en naar mijn omgeving toe.
De natuur zorgt ook voor onze genezing en bescherming zodat we ondanks de negatieve berichtgevingen toch om de angst heen kunnen.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog