Prettig kennismaken


Ik ben Danny Van Gelder, geboren op 1 februari 1965. Ik kan mezelf het best omschrijven als een ‘doe-het-zelf-ziel’. Ik ben door het leven geschoold in het overwinnen van tegenslagen. 
Dit heeft mij getransformeerd tot een heel ander mens. Tijdens dit proces heb ik zeer veel geleerd zoals de kracht van de gedachte, leren voelen ipv alleen te denken, en vooral dat toeval niet bestaat. 
Alles wat ik tegenkom is het gevolg van mijn eerder gemaakte keuze. Vroeger was ik mij daar niet zo van bewust, ik dacht altijd dat het lot mij gewoon overkwam. Deels is dat ook zo maar door zelf bewuster keuzes te gaan maken kan je je leven wel meer richting geven en ben je beter voorbereid op de lotsbestemmingen. Ik heb ervaren dat we meer zijn dan alleen onze fysieke realiteit en dat ons aardse leven is ingebed in een groter en grootser Leven. 
 Ik heb mij altijd laten inspireren door de kracht van de planten. Het is dan ook zeer leuk om te zien en te ervaren hoe planten kunnen helpen op zowel fysiek als emotioneel vlak. "Tegen elke kwaal is er wel een kruidje gewassen" klinkt het in de volksmond en daar zit toch wel wat waarheid in. 
Alleen hebben we zo weinig zelfvertrouwen, en zeker op vlak van onze gezondheid, dat we bij het minste kwaaltje bij de dokter langslopen. Ik heb geleerd eerst zelf het lek proberen te dichten, pas als het mij echt niet lukt een loodgieter te bellen.

Deze nieuwe levensvisie heeft mij ertoe bewogen om een intensieve sjamaantraining te volgen. Dit heeft mij veel dichter bij de natuur, moederaarde maar vooral bij mezelf gebracht en stelt mij in staat nog beter de energieën te aanvoelen van al wat is.

Mijn doelstelling is om mensen te helpen groeien en meer bewust te worden van hun lichaam!

Alles is wat het is en je bent in eerste plaats zelf verantwoordelijk voor je eigen welzijn en je eigen levensverhaal. Ik kan niets in jouw plaats doen, ik ben geen tovenaar, maar ik kan wel je gids zijn, je de weg wijzen en bijstaan met goede raad en ondersteuning.

AHO